Thursday, July 29, 2010

Popiah Inti Durian

Sesuai untuk minum petang tau bila2 masa, snek  yang makan sampai tak ingat dunia ( untuk penggemar durian lah ). Senang jer pun ... Actually nih idea dari kak ipar ku..siap beli durain dari Jusco lagi semata-mata nak try test buat cam nih..makan2 panas2 best woo..jangan sampai lecur lidah cukup.... Guna kulit popia yang kecik skali jer..kalau yang besar kan jenuh nak letak inti durian tuh plak yer...

Bahan-bahan

isi durian - dilenyek dan tambah gula sket kalau suka
kulit popiah - guna yang size kecik skali
minyak untuk mengoreng

Cara-cara Penyediaan

Letakkan initi durian kat atas kuli popiah dan gulung ikut suka.

Masa goreng pastikan minyak cukup panas.Sedap dimakan masa panas wooo..

Sesiap yang kreatip tuh leh ler..kalau nak add lain2 perisa... Layan... Sedap dan senang


No comments:

Post a Comment