Saturday, June 12, 2010

Makan2 : Sajian Wadihana, Bandar Baru Bangi

Saya jalan2 makan2 kat sini, pusat bandar baru bangi.... sedap..jum layan gambar yer...

view restoren , corner lot , simple deco dan ruang yang luas. Suka lampu yang gantung2 tuh, definitely beli kat IKEA, and the bathrooms is clean too (penting gak tuh). Cuma servis kalau ramai orang agak lambat sikit





nih ader lah appetizer..cucur udang dan goreng ubi... ngences air liur..makan panas2 laei..tapi kena tunggu lama sikit lah...ader pencicah sambal skali...
Yang bawah plak, ader lah lontong yer.. bau dier memang menusuk kalbu..rasa pun..memang best... lemak masin secukup rasa..

Dan laksa Johor, yang nih ok jer lah..







I like  green curry chicken dan set nasi ini.... memang mengenyangkan sehingga menjilat jari yer...




ader letak terung lagi..





Set nasi ader papedom jugak..

Dan ..always my peberete teh tarik..to end the meal... kat sini  memang saya rekemen ler..saper yang nak minum petang atau dinner... nanti ader gambar lain akan diupload kan jugak

No comments:

Post a Comment