Friday, March 19, 2010

Sepetang di Bagan Lalang


Semalam aku saja nak menghilangkan stress keje, kat umah dan macam2 lagi..jadi lepas balik dari MITI tuh singgah Nilai dan  terus drive ke Bagan Lalang, nak ambik angin petang yang sepoi2 bahasa.. semenjak ader projek SEPANG GOLD COAST tuh.. sungguh sesak plak  pantai Bagan Lalang nih.. aku selalu gak dtg sini tapi takat ambik2 angin tengok pemandangan , sebab bagi aku pantai tuh tak sesuai untuk bermandi-manda ( ehehhe maaf ler memilih skit bab nih), then of course suka makan2 seafood jugak kat sini, ader lah jugak development kat hujung pantai tuh dier wat tempat gazebo dan taman untuk  piknik atau berdating ahhaha dan  ader exercise eqiptment (cam gambar kat sebelah nih).. Selalu nyer tak ramai orang petang2 hari bekerja sebab masa cuti sekolah gamak nyer ader lah jugak  family outing berpiknik dan BBQ kat tepi pantai tuh..santai yer..

dari Nilai ke Bagan Lalang, takder ler jauh dlm 30-40 minit jer ( haha itu aku bawak ikut speed limit 80km/ hr).Jadi korang layan jer lah gambar2 pantai nih ngan gambar2 aku yangs yok sendiri tuh...

Sungguh berangin sampai pokok tuh  pun meliuk2...
hahaha gambar syok sendiri aku ngan baju keje jugak lagi...

nampak tak? kaler baju aku samer lak kaler ngan pokok nih.. camouflage konon..

Sempat ambik gambar ikan bakar jer..lapar punya pasa...nyumm nyum

1 comment:

  1. dah cantik bagan lalang ek...tapi tengok N3 abuk-abuk tu bestnyer...dah lama jugak tak makan.

    ReplyDelete