Thursday, December 10, 2009

Makan-Makan:Station One Cafe-Terminal 2, Seremban

Masa Raya Haji yang lepas berlaku lah aktiviti bawak anak2 buah ku jalan2 tengok wayang dan carik 2 makan. Lepas layan tengok Christmas Carol kat Terminal 2 Seremban singgah makan kat Station 1 Cafe , tingjat bawah bangunan Terminal 2 nih. Terminal nih belum fully operational tapi dah banyak jugak kedai yang bukak, kali nih yang ikut induk semua yang kanak2 comel bawah 10 tahun jer..tapi makan boleh tahan jugak.

Station 1 cafe nih menyajikan hidangan barat (western), kanak2 nih semua suka lah nak try shake lah, hotdog lah.. sib baik tak bawak dia org makan kat Secret Recipe..meh layan cerita bergambar kat bawah nih..

Nih adik Nurul Iman, muka boring sebab bangun tidur, orang tengok wayang dier tidur bagusnyer atas seat,,


Nih lah Qistina Aqila, budak yang banyak cakap..ader jer yang dibebelkan, nih pun tidur gak masa tgk movie tuh, hobi  ialah interfrem masa ambik gambar..

Nih antara minuman yang dipesan..pandai anak2 buah aku minum glamer2 nih..tgklah si Aqila duk intai2 air tembikai tuh..sungguh menarik tertarik gamak nyer..bekas tuh pun sungguh stylo

Dari kiri coklat shake, hot chocolate, air tembikau, apple juice dan vanilla shake..untuk 5 orang yang besar2 , yang comel2 tuh share  jer..hehe

Honey Chicken wings yang sungguh lazat dan crispy habis kena geget tinggal tulang jer... Sedap cicah ngan sos cili / tomato


Dua sausage yang  sungguh digemari ramai, dengan salad, corn on cob dan mashed potato. A hit with the kids of course sib baik order 2 pinggan skali.satu sausage ayam dan satu sausage daging..

Yang nih induk punya haha..healthy punyalah kononnya, danish with tuna and salad..erks silap pilih..so n so jer..sib baik boleh dihabiskan..Nih lah yang berlaku selepas kita orang  habis makan dengan jaya nyer..alhamdullilah...
Nih lah si Aiman Adib (baju melayu hijau)..anak teruna sorangyang nak ikut the ladies nih...duk makan ngan si Nurul Izah..
Adik Nurul Iman dah bosan..main ngan straw plak nih..
Indik, Along Rina ( anak buah ku yang akan nikah 18) Dec nih ngan Aqila... sesekali bawak anak2 buah makan tempat2 cam nih ok ler..seselalu bengkok gamak nyer..


Rating kat sini erms..boleh lah bagi 3 *** dari 5 **** tuh yer..sesaper yang nak mecuba diialu-alukan.. the serving memang besar..

No comments:

Post a Comment